Om föreningen

Medlem

Vill du bli medlem i Mora Kulturcentrum?

Då kontaktar du kassören Tina Hulteke, på telefon 073-046 31 57 eller på mejladressen info@morakulturcentrum.se

Medlemsavgiften för 2017 är 175 kronor, 75 kronor för studerande under 21 år.

Du kan även betala direkt på Bankgiro 5119-5386. Du kan även använda Swish med nr 1232454510. Kom bara ihåg att skriva ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress.

Som medlem i Mora Kulturcentrum får du:

  • Inbjudan till våra utställningar ( Konstvandring, Lisselby och Julsalongen)
  • Inbjudan till målarhelger och kurser
  • Inbjudan till konstresor
  • Medlemsrabatter
  • Medlemsbladet Penseldraget

Du får vårt medlemsblad Penseldraget fyra till fem gånger per år. Det är där vi går ut med information om ovannämnda punkter.

Styrelsen

Gunnel
Gunnel Söderberg, ordf.

Jag håller på med Keramik och målar. Har en ateljé ute på Sollerön där jag även ordnar släktträffar, företagsarrangemang och kompisträffar för upp till åtta personer där temat är lera eller betong. Ni är hjärtligt välkomna att besöka mig.Ring gärna innan så att jag säkert är hemma.

gunnel.soderberg@mora.se

070-564 37 00

tina

Tina Hulteke, kassör

Jag bor i Morkarlby, Mora,  jobbar som personlig assistent. Jag gillar att skapa i textil så som tovning, sömnad, vävning, virkning. Jag spinner allt som går att spinna 😉
När jag inte skapar umgås jag gärna med familjen, åker båt på sommaren och försöker att motionera.
Favvoställe: i solen på båten!
kluckerdesign@hotmail.se

073-046 31 57

 kajsa
Kajsa Åslund, sekr.

Jag heter Kajsa Åslund och kommer från Mora. Efter ett långt yrkesliv i olika i flera olika socionomyrken på olika orter har jag flyttat hem igen. Jag målar mest landskap, porträtt och blommor i akvarell och akryl. Spelar durspel, läser, promenerar och är aktiv i bostadsrättsföreningen där jag bor. Ny i styrelsen där jag är sekreterare.

krillekajsa@yahoo.se

070-374 08 96

 katzon
Katarina ”Katzon” Sakrisson, led.

Född vid Fulufjällets vackra fot. Ledamot i MKC. Just nu skapar jag i tusch och akvarell . Lekfullt, glatt och något galet är min ”melodi” . Har en egen atelje i hjärtat av Mora.
Välkommen att titta in!!
070-292 11 84
katzon@live.se

majsan

Maria ”Majsan” Nilsson, led.       

 Jag jobbar som ”kreatör” på tomteland i Mora, där jag skapar designen på de olika karaktärerna vi har i vår fantastiska levande teater.
Jag tillverkar även latexmaskerna som vi använder till trollen samt ansvarar för en stor del av scenografin. På min fritid pysslar jag i trädgården, sjunger eller så målar jag, då helst i akvarell i mitt eget lilla skaparrum!

pluttmajsan@hotmail.com

070-688 64 58

karin

Karin Forsgren, suppl

Är en bondtös ifrån Västergötland som med tiden blivit en Våmhuskelling . När jag var liten så var det pennan, kritan, målarpenseln, papperet som var mina bästa redskap att uttrycka det jag såg och kände. Nu har jag återigen låtit mig fångas av det jag ser och känner och tagit mig tid att använda mina redskap. Min tid delas även mellan min familj, naturlufsningar, trädgårdspyssel. ,försöka ”bara vara” och att arbeta som vårdlärare på Mora gymnasium.
Jag målar i akvarell, olja och akryl. Vill lära mer av allt som jag kan bruka för att uttrycka mig i bild och form. Suppleant i MKC styrelse och bidrar i styrelsen med arbeta för de olika aktiviteter som vi vill erbjuda dig som är medlem.

kec.forsgran@gmail.com

070-541 83 89

malin

Krång Malin Karlsson, suppl

Är född och uppvuxen i Bergkarlås men bor numera i Orsa. Jag är autodidakt när det gäller att måla och rita – jag bara gör det för det liksom finns i fingrarna. Jag är bildkonstnär med akvarell som passion, målar gärna färgstarkt och i stora format. Inspirationen varierar men porträtt är återkommande. Suppleant i MKC styrelse och ansvarar för Penseldraget, våra annonser och lite annat. Det nya Penseldragets formgivning är min idé! Hoppas att ni gillar den 😀

krong5@hotmail.com

072-227 67 01

Stadgar

Här hittar du våra stadgar

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s